Dupa ce ProSport a transformat o intrare mai dura a lui Ousmane N’Doye la Florin Bratu, la sedinta de pregatire de luni, intr-o “Poveste din Bronx", senegalezul a incercat sa faca lumina in acest caz.

"Sunt un fotbalist care se antreneaza dur, asa imi place sa ma pregatesc, dar joc la minge, nu incerc sa lovesc pe cineva. Nimeni nu poate spune ca am incercat sa lovesc vreun coleg. Iubesc foarte mult pe Dinamo, nu am injurat echipa. Ieri la antrenament am avut o problema cu Bratu, dar viata merge mai departe, suntem toti la fel, incercam sa ne pregatim cat mai bine. Toata lumea vorbeste de Dinamo, Dinamo, Dinamo. E la fel ca la problema cu Marius Niculae, se face prea mult tam-tam. Nu ma deranjeaza ce s-a scris, pentru ca eu nu am facut asa ceva. Suporterii ma inteleg. Eu nu sunt luptator, sunt fotbalist",
a declarat N'Doye, potrivit site-ului oficial al gruparii din Stefan cel Mare.
  • Talnar: "La orice club se poate intampla!"

Prezent la conferinta de presa de la stadion, antrenorul Cornel Talnar a declarat ca astfel de intrari mai dure pot aparea la orice club din lume. "Fiind mai determinat in antrenament, Ousmane a avut o intrare la Bratu, care s-a suparat putin, s-au luat la cearta, dar asta a fost tot, spiritele s-au calmat rapid. A trecut. Ousmane e un jucator valoros, face foarte mult pentru Dinamo. S-a implicat foarte mult la echipa. Eu m-am dus intre ei, dar e o chestie normala, nu au fost la un pas sa se bata, asa cum s-a zis. Nu sunt suparat pe ei, la orice club se poate intimpla asa ceva", a spus Talnar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.