La sfarsitul saptamanii trecute, agentia Sports scria ca internationalul roman le-a marturisit unor prieteni ca ar dori sa se transfere la gruparea "nerazzurra" pentru ca este un club cu ambitii mari, care ofera mai multe garantii decat Roma. In plus, el s-ar fi plans de modul in care actuala sa echipa l-a tratat atata timp cat a fost accidentat. Ieri, site-ul tgcom.it a adaugat ca jucatorul a luat deja legatura cu Rosella Sensi, administratorul delegat al "giallorosilor", comunicandu-i dorinta sa. Totodata, el ar fi trimis semnale si conducerii Interului cum ca ar fi disponibil.

INTERES

Romanul se afla de mai multa vreme in vizorul milanezilor, dar asta nu mai e un secret. Chiar patronul Massimo Moratti a recunoscut ca este interesat de fundasul Romei, dar ca intentiile sale de a-l transfera s-au lovit de refuzul conducerii capitoline, care nu dorea sa-l cedeze. Acum insa s-ar putea sa primeze dorinta lui Chivu. Afacerea s-ar putea concretiza, cu atat mai mult cu cat jucatorul este considerat de antrenorul Roberto Mancini obiectivul numarul unu pentru Inter. Tehnicianul italian il apreciaza in mod deosebit pe roman pentru faptul ca poate evolua atat in centrul defensivei cat si pe partea stanga.

DEPINDE DE SAMUEL

Transferul lui Chivu la Inter depinde insa de "afacerea Samuel". Potrivit presei italiene, astazi va avea loc o noua runda de negocieri intre reprezentantii milanezilor si conducerea lui Real Madrid pentru un eventual imprumut al jucatorului argentinian. Daca tratativele nu se vor concretiza, atunci Interul isi va indrepta toate fortele catre aducerea lui Chivu. Romanul costa 15 milioane de euro, dar cele doua cluburi ar putea implica in discutii si numele altor fotbalisti.