"Ii felicit pe baieti din toata inima pentru ca au facut multa lume fericita. Nu cred ca le-am dat nicio sansa celor de la Dinamo. Am reusit matematic sa ne asiguram un loc pe podium si am obtinut deja o performanta superba. Ar fi o mare dezamagire sa pierdem locul 2, iar daca am lua titlul, ar fi o minune. Orice este posibil si cred ca acest final de campionat este pe placul tuturor microbistilor", a spus Stoica, citat de NewsIn.

Oficialul ialomitenilor considera ca, in ciuda victoriei Unirii, tot Dinamo este favorita la titlu: "Am facut un joc exceptional, jucatorii au fost determinati si au aratat ca vor sa isi schimbe vietile. Am castigat un meci de care ne-a fost teama. Cred ca Dinamo este in continuare favorita datorita programului. Sunt foarte fericit ca aceasta echipa senzationala a reusit sa bata de doua ori o formatie care nu concepe sa piarda titlul. A fost mai usor pentru noi sa pregatim acest meci, pentru ca si declaratiile lor ne-au montat in plus".

Stoica a mai spus ca partida cu FC Timisoara, din etapa viitoare, este mult mai dificila decat cea cu Dinamo: "Suntem pe primul loc, dar mai avem doua meciuri, dintre care primul e infiorator de greu. Vom juca cu o echipa care e practic invincibila, deoarece a pierdut doar un meci acasa. Va fi foarte greu, mai ales ca am pierdut jucatori importanti cu Dinamo. Mergem sa jucam o partida poate mult mai tensionata decat aceasta, impotriva unei echipe pe care o cred mai buna decat Dinamo".

Stoica s-a aratat indignat de criticile dinavomistilor la adresa prestatiei brigazii de arbitri: "Este inimaginabil daca ei au acuzat arbitrajul. Doamne, Doamne, pe ce lume traim? Putem sa sfidam bunul simt si sa discutam de arbitraj? E incredibil ceea ce fac. E greu sa accepti o infrangere, dar dupa acest joc, nu poti sa te legi de arbitraj".

Oficialul nu stie daca il va putea pastra pe autorul golului victoriei si din vara, cand ii expira imprumutul de la Sportul Studentesc: "Dacian Varga a devenit acum idolul meu, dar nu stiu daca putem sa il pastram si de acum incolo. Ma bucur pentru el, chiar daca era un jucator pe care multi nu l-au inteles. Cred ca nu au reusit sa ii afle PIN-ul, iar acesta era simplu: 1-2-3-4".

Echipa antrenata de Dan Petrescu, Unirea Urziceni, a trecut, duminica, pe teren propriu, de Dinamo, scor 1-0, in derby-ul etapei a 32-a a Ligii I. In urma acestui rezultat, Unirea Urziceni a trecut pe primul loc in clasamentul Ligii I, cu 66 de puncte, depasind-o pe Dinamo, care a coborat pe locul secund, la un punct in spatele ialomitenilor, cu doar doua etape inainte de finalul campionatului. In ultimele jocuri, Dinamo va intalni FC Brasov (a) si FC Arges (d), in timp ce Unirea va evolua cu FC Timisoara (d) si Steaua (a).