Dupa ce judecatoarea Nicoleta Cristus, aceeasi care a dispus arestarea preventiva a lui Becali pentru 29 de zile, a citit pronuntarea, finantatorul Stelei a intrebat-o daca poate face campanie electorala si in strainatate. Astfel, a spus Becali, "pot merge merge la finala Champions League, motivand ca "sunt in campanie electorala", informeaza NewsIn.

Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs.
Gigi Becali a cerut instantei sa i se ridice definitiv interdictia de a parasi judetul Ilfov si Bucurestiul.
Reamintim ca Judecatoria Sectorului 1 a discutat joi prima cerere de ridicare a interdictiilor impuse lui Gigi Becali.
Totodata, avocatul Gheorghita Mateut a depus, miercuri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti o cerere de incuviintare a parasirii judetului Ilfov si a Bucurestiului pentru patronul echipei Steaua, Gigi Becali, o decizie in acest sens urmand sa o ia procurorul care instrumenteaza dosarul lui Becali.

Gigi Becali a fost retinut de procurori, pe 2 aprilie, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu alte patru persoane, ulterior, fiind retinut o a sasea persoana.

Acuzat de savarsirea a trei infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal, Gigi Becali a fost, apoi, arestat preventiv, pe 3 aprilie, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1. Tribunalul Bucuresti a decis, pe 17 aprilie, admiterea recursului facut de Gigi Becali impotriva hotararii Judecatoriei Sectorului 1 si eliberarea provizorie sub control judiciar a acestuia.

Acuzatiile de lipsire de libertate in mod ilegal au fost aduse lui Becali, dupa ce acesta i-a sechestrat pe cei care ii furasera masina, lasata nesupravegheata, pentru 10 minute, in luna ianuarie, cu cheile in contact.