Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat vineri ca avionul care a dus delegatia ros-albilor la Iasi a fost la un pas de prabusire, insa spera ca acest incident sa fie singurul ghinion pentru echipa sa in Moldova, transmite NewsIn.

"Era sa nu mai ajungem la Iasi. S-a auzit o bubuitura, iar avionul a inceput sa intre in picaj. Din fericire am reusit sa aterizam cu bine. Sper ca acesta sa fie singurul nostru ghinion la Iasi si totul sa fie bine maine la meci", a declarat Rednic, imediat dupa aterizarea delegatiei echipei alb-rosii.

Dinamo s-a deplasat la Iasi cu o cursa de linie care a plecat de pe Aeroportul Henri Coanda, in jurul orei 11:30. Cu aproximativ 10 minute inaintea aterizarii, aeronava a intrat intr-un stol de berze si dupa ce s-a auzit o bubuitura avionul a inceput sa se zdruncine. In cele din urma, aparatul de zbor a aterizat cu bine, desi a sosit cu botul serios avariat.

Meciul Politehnica Iasi-Dinamo, din etapa a 25-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 16:00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi.