"Sunt sigur ca vom face un meci bun si vom castiga. Este foarte important pentru noi sa castigam si sunt sigur ca o vom face. Nu se simte presiunea inaintea acestui joc. E unul important, dar problema este ca am jucatori care nu au ajuns inca la echipa", a spus Mircea Rednic, promitand ca va face tot posibilul sa-i imbarbateze pe jucatorii sai convocati la nationala: "E o lovitura grea pentru ei, nu mai sunt sanse de calificare, dar mai am doua zile si trebuie sa le ridic moralul", informeaza NewsIn.

Antrenorul dinamovistilor s-a plans de pauza din campionat impusa de meciurile echipelor nationale, explicand ca aceasta a reprezentat un impediment in pregatirea elevilor sai. "Nu prea am avut avantaje in aceasta pauza, pentru ca n-am avut la dispozitie nici macar un lot de handbal. A trebuit sa completez lotul cu jucatori de la echipa a doua. A fost un dezavantaj pentru Dinamo", a explicat tehnicianul.

Rednic i-a luat apararea lui Piturca dupa esecurile nationalei: "N-a mai fost organizare. Cand nu sunt rezultate, tot timpul antrenorul e de vina, dar sa nu uitam ca Piturca a avut rezultate importante la nationala". Totodata, tehnicianul dinamovist a evitat sa spuna daca si-ar dori sau nu la nationala, replicand: "Eu ma gandesc la meciul de sambata, nu la nationala. Viitorul meu e la Dinamo, ma intereseaza doar ce fac la echipa mea de club".

La antrenamentul de joi seara, Torje, Tamas si Ze Kalanga s-au pregatit separat, in timp ce Adrian Cristea si Claudiu Niculescu, reveniti dupa accidentari, s-au pregatit normal.

Lobont si Marius Niculae, abia veniti cu nationala din Austria, au sosit cu intarziere la antrenament, in timp ce N'Doye nu a participat la sedinta de pregatire, urmand sa ajunga la Bucuresti la ora 22:00. Un alt absent a fost Moti, care a jucat la Romania B si este la Munchen.

Derby-ul Dinamo-Rapid, din etapa a 22-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 21:00. In jocul tur, rapidistii s-au impus la limita, scor 2-1.