Nationala feminina de baschet a Romaniei a invins marti Bosnia cu scorul de 78-47 (34-25) intr-un meci jucat la Otopeni, si a inregistrat asfel cea de-a patra victorie consecutiva din barajul pentru ramanerea in Divizia A europeana, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Punctele Romaniei au fost marcate in acest meci de Pascalau (21), Mandache (18), Boriga (11), Pirau (9), Meszaros (6), Ciocan (5), Dragusin (4), Tarta (2), Nagy (2), in timp ce la reprezentativa Bosniei principala marcatoare a fost Stupar, care a inscris 12 puncte.

Dupa cele patru meciuri jucate in barajul pentru ramanerea in Divizia A europeana, Romania conduce Grupa A cu 8 puncte.

Romania mai are la activ 3 victorii, dupa ce in primul meci a invins, in deplasare, reprezentativa Bosniei cu scorul de 101-66, in timp ce in partida a doua a invins acasa, cu 80-49, nationala Finlandei. In cea de-a treia partida, Romania a invins Anglia, in deplasare, cu scorul de 75-71.

Dupa ce Romania a ratat participarea in faza calificarilor pentru Campionatul European din 2009, tricolorele trebuie sa joace acum barajul pentru evitarea retrogradarii in grupa a doua valorica din Europa.
Pentru a ramane in Divizia A europeana, Romania trebuie sa se claseze pe primele doua locuri ale grupei din care face parte.

Romania mai are de disputat in acest baraj inca doua partide, cu Finlanda, pe 16 ianuarie, in deplasare, si cu Anglia, pe 19 ianuarie, la Targoviste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.