"Fac un anunt in premiera, Catalin Morosanu va lupta in luna martie cu detinatorul titlului mondial WKN, Stefan Leko. Inca nu stim data si locul unde va avea loc gala, dar cert este ca meciul va avea loc. Catalin si-a castigat acest drept dupa victoria obtinuta in fata lui Gary Goodridge, la Ploiesti. Sper ca acum Catalin sa-si ia revansa in fata lui Leko, asa cum s-a intamplat si cu Kemayo", a afirmat antrenorul Mihai Constantin, citat de NewsIn.

Anuntul l-a luat prin surprindere pana si pe Morosanu, care considera acest meci drept un "cadou de Mos Craciun": "Am fost surprins sa aud aceasta veste de la antrenorul meu, probabil o stie de putin timp si a vrut sa o faca publica in fata dumneavoastra. Acest meci este ca un cadou de Mos Craciun pentru mine, pentru ca imi doream de mult timp un meci-revansa cu Leko. Vreau sa castig si sa demonstrez ca merit sa fiu in elita K1".

Morosanu a vorbit si despre planurile sale in noul an: "Pentru 2009 imi propun sa lupt in cat mai multe gale importante si sa castig toate meciurile. Sunt primul roman care a intrat in K1, ma mandresc cu asta, sunt fericit ca am ajuns aici si sper ca de acum inainte si alti luptatori romani sa intre pe usa pe care am deschis-o eu. Visul meu este sa lupt la Las Vegas si sper sa am ocazia sa reusesc acest lucru in 2009".

Catalin Morosanu a castigat pe 12 decembrie titlul intercontinental WKN, in cadrul galei Local Kombat de la Ploiesti, dupa ce l-a invins pe canadianul Gary Goodridge, care nu mai putut continua lupta din cauza unei accidentari la picior.