"Au fost gandurile mele din ultimele zile si asa am ajuns la decizia de a-l readuce pe Lacatus la Steaua. Cu Lacatus avem mai multe sanse la titlu decat cu Dorinel Munteanu. Foarte multi jucatori au plans dupa el in vestiar. Si Mirel Radoi a zis ca Marius s-a pripit cand a plecat. Aceasta hotarare am luat-o luni. Nu e vorba de nemultumire pentru ca Dorinel e un baiat extraordinar, dar nu cred ca el poate aduce Steaua acolo unde trebuie. El a preluat echipa la 4 puncte de lider, si acum e la 6. Nu puteam continua in ritmul asta", a spus Becali, potrivit NewsIn.

Conducatorul gruparii ros-albastre a dezvaluit si termenii despartirii de Dorinel Munteanu, care avea o clauza de reziliere in valoare de 200.000 de euro, dar si a revenirii lui Lacatus. "Ii voi plati 130.000 de euro ca sa incheiem contractul pe cale amiabila, la care se adauga cei 70.000 de euro pe care i-am dat Universitatii Cluj sa vina aici. Voi rezolva totul cu impresarul. Cu Lacatus nu voi semna acte, e fratele meu. Cand l-am sunat sa vina inapoi, mi-a zis ca am gresit si trebuie sa platesc. A tinut gluma si i-am marit salariul cu 5.000 de euro pe luna. Nu-l voi da niciodata afara pe Lacatus, atunci el a ales sa plece", a dezvaluit Gigi Becali, care a mai adaugat ca s-a mai gandit si la Cristiano Bergodi si Dan Petrescu.

Finantatorul Stelei a anuntat ca este interesat in acest moment de un varf de atac, pe care este dispus sa ofere pana la 5 milioane de euro. "De Pepe Moreno am spus ca regret ca l-am lasat fiindca era mai bun ca Arthuro, dar nu e chiar ceea ce vreau. Nici Thereau nu e ceea ce vreau eu. Sunt dispus sa dau 4-5 milioane de euro pe un atacant de valoare. Vreau un atacant gen Fabbiani. Sa vedem, trebuie sa ne intelegem cu CFR Cluj".

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Gigi Becali a tinut sa le faca si cateva urari rivalilor de la Dinamo si Rapid: "Le urez lui Turcu si Borcea ca Dinamo sa aiba atatea bare cate a dat Steaua in tur. Lui Copos ii urez sanatate si sa se intoarca pentru a se ocupa de farmecul vietii, Rapid", a conchis acesta.