'Trebuia sa adunam mai multe puncte pana acum, nu am facut-o, dar am aratat un fotbal bun, ne-am creat foarte multe situatii de joc.

Foarte multe din meciurile noastre au fost apreciate. Am obtinut o victorie etapa trecuta, contra lui Dinamo, care confirma ca suntem o echipa in crestere si ne da dreptul sa mergem la Timisoara cu ganduri mari', a spus Lucescu.

Tehnicianul a reamintit ca Timisoara ar fi trebuit sa ocupe locul 2 in Liga I daca gruparea de pe Bega ar fi avut in cont cele sase puncte care i-au fost retrase de catre FRF ca urmare deciziei FIFA. 'E un meci foarte interesant pe care il astept cu foarte mare nerabdare.

E un joc la Timisoara unde atmosfera e fantastica. Echipa lor este foarte disciplinata, cu o putere de lupta extraordinara. In permanenta au stiut sa faca fata presiunii adversarului, au fost capabili in momentele dificile sa intoarca situatia in favoarea lor, iar Dusan Urhin e un antrenor extraordinar din punctul asta de vedere', a continuat Lucescu sirul aprecierilor la adresa gruparii de pe Bega.

Lucescu a rememorat si evenimentul de acum doi ani, atunci cand a castigat Cupa Romaniei cu Rapid chiar impotriva lui FC Timisoara: 'E una din amintirile cele mai frumoase din viata mea, intreaga atmosfera a fost superba, interesul, coregrafia, meciul, noi venind in postura de echipa oaspete.

Stiam ca este si ultimul meu joc la Rapid si s-a creat o atmosfera puternica in jurul meu, iar acel final va ramane poate cea mai frumoasa zi din viata mea. Timisoara mi-a purtat noroc atunci si sper sa fie la fel si acum'.