"Jucatorii se vor mobiliza foarte bine pentru meciul cu Fiorentina. Dupa ce vom castiga cele trei puncte cu Unirea Urziceni, moralul ne va da puterea sa invingem si pe Fiorentina. Contra Fiorentinei vom evolua cu sabia deasupra capului, dar mobilizarea va fi extraordinara, exemplara", a spus Argaseala la Telesport.
Oficialul vicecampioanei a adaugat ca Steaua nu a avut nicio sansa contra lui Bayern deoarece formatia germana a practicat un fotbal total: "Nu se poate spune ca Steaua nu a facut nimic in Europa. Bayern a jucat un fotbal aproape perfect in meciul cu noi, cum rar se vede in fotbalul european".

Steaua a pierdut marti partida cu Bayern Munchen, scor 0-3, iar in celalalt meci al Grupei F, dintre Fiorentina si Olympique Lyon, francezii s-au impus cu scorul de 2-1. In ultima etapa, ce se va disputa pe 10 decembrie, vor avea loc partidele Olympique Lyon-Bayern Munchen si Steaua-Fiorentina. Daca Steaua o va invinge pe Fiorentina, formatia ros-albastra se va califica in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, in timp ce italienii au si varianta egalului.

Echipa antrenata de Dorinel Munteanu nu a castigat niciun meci oficial din ultimele 13 disputate, fie in Liga I, Cupa Romaniei sau Liga Campionilor.