"Ii lasam pe cei de la Dinamo sa vorbeasca. Noi jucam de 3 ani in Liga Campionilor si vorbim mai putin decat ei. Cei de la Dinamo au mai vorbit si inainte, dar deocamdata Liga Campionilor este un vis pentru ei. Eu sunt convins ca va ramane si in continuare un vis. Ei n-au fost in stare sa ajunga nici macare in grupele Cupei UEFA. Cand vor ajunge la performantele noastre, atunci vor putea sa vorbeasca. Nu au realizat nici macar un sfert din ce am facut noi", a declarat Dorin Goian joi, replicand astfel la ironiile lui Cristian Borcea, care declarase ca "Steaua mai are sansa porcului de Craciun sa castige acest campionat".

Nici diferenta de puncte dintre Steaua si lider nu il ingrijoreaza pe Goian, care nu crede ca avansul alb-rosilor este insurmontabil. "Campionatul e lung si se pot intampla multe pana la final. In primul rand trebuie sa castigam noi toate punctele, pentru ca liderul se poate schimba. Cred ca se poate schimba chiar din aceasta etapa", a spus fundasul stelist.

Jucatorul a comentat si meciul Stelei cu FC Timisoara si s-a declarat ca e convins intr-o victorie a echipei sale. "Trebuie sa spargem ghinionul cu FC Timisoara. Suntem foarte montati si cred ca vom face o partida bua si vom castiga. Timisoara a aratat ca o formatie puternica. Eu cred ca este echipa cea mai puternica din campionat si suntem constienti de importanta meciului cu Timisoara", a spus Dorin Goian.

Fundasul ros-albastrilor a fost de parere ca Steaua nu are de luat nicio revansa in fata formatiei de pe Bega, pentru ca "nu a pierdut campionatul cu Timisoara, ci l-a pierdut pentru ca CFR a adunat mai multe puncte". Goian a mai spus ca stelistii trebuie sa profite de oboseala acumulata de timisoreni dupa meciul din Cupa Romaniei si s-a declarat surprins de rezultatul din meciul FC Timisoara - Dinamo, la care s-ar fi asteptat la "un unu solist".

Dorin Goian a aparticipat joi alaturi de colegul sau Pantelis Kapetanos, de antrenorul Dorinel Munteanu si de vicepresedintele Iulian Gheorghisor la semnarea unui nou parteneriat intre Steaua si firma Bigotti, care s-a semnat la Baneasa Shopping Center. Cele doua parti, care colaboreaza din 2006, si-au prelungit cu un an colaborarea in virtutea careia casa de moda le asigura stelistilor costumele oficiale pentru deplasarile din Liga Campionilor.