"Stiam ca domnii Toma, Bunea si Nedelcu isi vor da demisiile, au discutatat in prealabil cu mine si am fost de acord. E normal sa plece, ce sa mai faca acolo, daca noi nu suntem proprietarii clubului? De domnul Zotta nu stiu nimic, daca si-a dat demisia sau nu, el nu e in barca noastra. Probabil s-a suparat si el din cauza situatiei de la club, dar asta nu e problema mea", a spus Taher.

Presedintele CA al Rapidului, Constantin Toma, vicepresedintele Alexandru Bunea si directorul general Constantin Zotta si-au prezentat demisiile din functiile pe care le detin in cadrul clubului giulestean din cauza problemelor financiare, dupa ce vicepresedintele clubului, Dragos Nedelcu, isi anuntase demisia inca de acum o luna. Cererile lor vor fi luate in discutie in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor care va avea loc pe 13 noiembrie. In ciuda declaratiilor facute de Zotta, Bunea si Nedelcu, Toma neaga ca vreunul dintre membrii CA si-ar fi dat demisia.

Taher a mentionat ca vineri va avea o intalnire decisiva cu George Copos: "Joi seara o sa ma intorc in tara, iar vineri o sa am o intalnire cu domnul Copos pentru a pune lucrurile la punct. Nu va mai luati dupa ce zice Copos, ca nu am mai vorbit de luni intregi. Am vorbit si aseara, am vorbit si luni. Dupa aceasta intalnire voi organiza o conferinta de presa in care voi vorbi ultima data despre Rapid".

Intrebat daca e hotarat sa renunte la a mai investi la Rapid, Taher a replicat: "Nu stiu daca sunt sanse mai mari sa renunt decat sa continui la Rapid. Totul depinde de domnul Copos. O sa il rog sa mentina acelasi nivel al investitiilor pe care l-am impus eu la Rapid. Deocamdata, eu nu mai pot baga niciun ban peste cele 8 milioane de euro. Nu imi mai permite nici legea si nici eu nu imi permit sa bag bani intr-un sac fara fund".

Referitor la modul in care isi va recupera cele 8 milioane de euro investite, Taher a afirmat: "Nu imi sta gandul acum la cum sa imi iau inapoi banii, ci la intalnirea mea cu Copos in care vreau sa rezolvam situatia in favoarea Rapidului".

Contactat de NewsIn, George Copos a declarat ca il asteapta pe Taher la o intalnire in cursul zilei de miercuri, deoarece asa au stabilit in ultima discutie telefonica. Intrebat daca va continua sa sustina clubul in cazul in care omul de afaceri iordanian isi va retrage sprijinul financiar, Copos a replicat: "Nu pot sa raspund la aceasta intrebare inainte de discutia cu domnul Taher. Eu sper sa rezolvam totul si Rapidul sa isi reia cursul".

Preluarea pachetului majoritar de actiuni al clubului Rapid de catre Fathi Taher de la George Copos trebuia sa se finalizeze in aceasta toamna, dar din motive necunoscute partile nu s-au mai inteles. Pe data de 25 martie, Fathi Taher ajunsese la un acord cu George Copos pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni al clubului Rapid, tranzactie in urma careia Copos urma sa devina actionar minoritar in cadrul clubului. Acesta din urma a declarat in nenumarate randuri ca nu se mai ocupa de Rapid deoarece nu mai conduce clubul.