"Trebuie sa jucam bine, ne dorim sa castigam chiar daca va fi un meci greu. Am incredere in echipa. Cu o victorie intram din nou in carti pentru castigarea titlului, dar nu e un meci decisiv. Sper sa ne concentram foarte bine si sa ne revenim din toate punctele de vedere. Sper sa plec fericit din Stefan cel Mare dupa partida cu Dinamo", a spus Dorinel Munteanu.

Altfel, tehnicianul ros-albastrilor a asistat 60 de minute la partida pe care Steaua II a castigat-o pe teren propriu in compania lui Rocar, scor 3-0, si in care Adrian Neaga a marcat ultimul gol. "Am venit sa il vad si pe Neaga, dar si pe alti jucatori. Inca nu m-am decis asupra celor care vor face parte din lot pentru derby-ul cu Dinamo ca sa pot spune daca Neaga va juca".

Adrian Neaga a fost trimis la echipa a doua a clubului la mijlocul lunii octombrie a acestui an, dupa ce a acuzat conducerea stelista de faptul ca ii pacaleste pe jucatori la salarii. Gigi Becali a anuntat atunci ca atacantul poate parasi echipa in schimbul a 200.000 de euro.