"Cred ca Sepp Blatter este in pericol sau a ajuns in momentul in care este ridicol. Poate pentru ca imbatraneste, nu stiu, dar astfel de lucruri li se pot intampla oamenilor de la putere. Aceste lucruri se intampla si in cazul conducatorilor din Africa", a spus Ferguson.

El a precizat ca nu il compara pe Blatter cu presedintele din Zimbabwe, Robert Mugabe, dar ca nu este normal ca un om care ocupa o functie importanta in fotbal sa aiba niste declaratii prin care sa-si piarda credibilitatea.

Blatter, in varsta de 72 de ani, a luat o decizie care l-a suparat pe Ferguson, sugerand ca echipele trateaza jucatorii precum sclavii prin obligativitatea de a semna contracte pe termen lung. "Cand a spus asa ceva a creat furori, mai ales ca se aniverseaza 200 de ani de la abolirea sclaviei", a afirmat Ferguson.

Tehnicianul lui Manchester United a criticat si clubul Real Madrid pentru transferul lui Gabriel Heinze: "Stiam ca o sa se intample acest lucru, pentru ca Ronaldo era foarte apropiat de Heinze. Nu cred ca ei erau interesati de Heinze, desi este un fotbalist valoros. Tinta lor a fost sa-l convinga pe Ronaldo", a explicat antrenorul.

Presedintele lui Real, Ramon Calderon, a anuntat saptamana trecuta ca echipa spaniola a renuntat definitiv la achizitionarea portughezului Cristiano Ronaldo.