"Sunt bucuros si ragusit. Am obtinut in acest joc o victorie meritata, dar norocoasa. Dupa ce am dat autogoluri, am primit goluri de la 60 de metri, in acest meci am vazut daruire maxima si motivare la jucatorii mei. Victoria aceasta conteaza doar 2-3 milimetri. Ne bucuram pentru ea, dar am pierdut multe alte puncte", a declarat Ionut Popa luni, dupa meciul AFC Urziceni - Politehnica Iasi, scor 0-1, care a consemant cea de-a doua victorie a moldovenilor din aceasta editie de campionat.

Tehnicianul a explicat ca jucatorii vor primi o prima pentru acest meci, indiferent de situatia financiara grea a clubului si a faptului ca Regulamentul de Ordine Interioara prevede ca nu se acorda bonusuri daca echipa este pe un loc retrogradabil. "Este o dovada ca banul motiveaza cel mai mult. I-am rugat pe jucatori sa joace pentru ei, pentru bani, si nu pentru mine", a mai spus antrenorul iesenilor.

Antrenorul Politehnicii a vorbit si despre situatia financiara a clubului, anuntand ca formatia sa trece printr-o perioada foarte grea. "Situatia echipei este grava din punct de vedere financiar. O spun, chiar daca risc sa supar pe cineva. Iasiul risca sa piarda toti jucatorii care pot deveni liberi, insa niciun jucator nu a dorit sa plece pana acum", a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul a glumit pe seama manifestarilor lui Dan Petrescu, autoironizandu-se totodata si pe sine pentru trairile de pe banca tehnica. "Dan Petrescu este exasperat tot timpul, ca si Ionut Popa. Noi suntem amandoi niste antrenori exasperati. M-am mai linistit cand l-am auzit pe Florin Halagian (unul dintre cei doi observatori ai meciului) declarand ca facea mai rau decat Popa si Petrescu", a declarat antrenorul iesenilor.

Politehnica Iasi s-a impus luni, in deplasare, in fata lui AFC Urziceni, scor 1-0, in ultimul meci al etapei a 10-a a Ligii I si a obtinut a doua victorie din aceasta editie de campionat.