"Nu pot sa ma bucur pentru Vaslui in seara asta, desi sunt roman si chiar imi doresc sa se califice toate echipele noastre, imi amintesc ca ne-au furat locul si au intrat fraudulos in cupele europene. Pot sa va spun ca-mi vine sa-mi bag unghia-n gat, si chiar o am, cand ma gandesc ca vor juca in aceasta seara in Cupa UEFA", a spus Marius Stan in cadrul unei conferite de presa.

FC Vaslui a luat locul Otelului Galati in Cupa UEFA Intertoto dupa ce Comisia de Apel a FRF a decis pe 6 mai ca formatia lui Petre Grigoras sa pierda la masa verde meciul cu galben verzii, din etapa a 23-a a Ligii I, scor 1-1 pe teren, pentru ca i-a folosit pe jucatorii Gabriel Paraschiv si Janos Szekely, fiind in stare de suspendare dupa decizia Comisiei de Disciplina, dar cu drept de joc dupa apel. Astfel, FC Vaslui a urcat pe pozitia a saptea in clasament, in locul Otelului, si a reprezentat Romania in Cupa UEFA Intertoto.

Meciul Slavia Praga-FC Vaslui, din turul I al Cupei UEFA, se va disputa, joi, de la ora 20:15, pe stadionul Eden din Capitala Cehiei.

Referitor la meciul pe care Otelul il va disputa contra Gloriei Bistrita, din cadrul etapei a 8-a a Ligii I, Marius Stan a afirmat: "Incepem sa ne temem de arbitraj. Meciul cu Bistrita este crucial, avem venoie de trei puncte ca de aer. Vom avea o perioada foarte dificila, cu meciuri contra Farului, CFR-ului si Stelei si le-am putea pierde pe toate trei. Din acest motiv partida contra Gloriei e vitala".

Meciul Otelul-Gloria Bistrita, din etapa a 8-a a Ligii I, se va disputa, sambata, de la ora 17:00.