"Sunt foarte fericit ca echipa merge bine si chiar nu imi mai pasa daca joc sau nu. Recunosc ca mi-ar fi placut sa evoluez mai mult in cele doua meciuri (n.r. cu Andora si Croatia), dar sunt constient ca interesul colectiv este cel care primeaza", a spus fostul jucator al lui Manchester United si Real Madrid.

Beckham (33 de ani) l-a laudat apoi pe mijlocasul Theo Walcott, cel care a marcat un hat-trick contra reprezentativei Croatiei: "Sunt foarte bucuros pentru Theo. Are o viteza incredibila, niciodata nu am jucat alaturi de un fotbalist asa de rapid. In cazul sau nu mai conteaza varsta. Daca va continua de-o asemenea maniera, atunci cu siguranta toti adversarii ii vor lua frica".

In ambele meciuri pe care Anglia le-a disputat in preliminariile Cupei Mondiale din 2010, David Beckham a fost rezerva si a intrat pe teren doar spre final. Mijlocasul lui Arsenal, Theo Walcott, in varsta de 19 ani, a fost preferat de Fabio Capello in locul jucatorului lui LA Galaxy. Britanicii au castigat sambata in Andora, scor 2-0, iar patru zile mai tarziu au batut in deplasare Croatia, scor 4-1.