"Ne vom face datoria si vom castiga. Sunt sigur ca voi reusi sa marchez sambata. Eu as vrea sa marchez golul 1.000. Toata lumea asteapta o victorie si suntem obligati sa dam tot ce avem mai bun din noi. Nu ma intereseaza echipa Lituaniei, cel mai important este jocul nostru", a spus Marica.

Echipa nationala a Romaniei a marcat pana acum 997 de goluri in istoria sa.

Fundasul Cosmin Contra a atras atentia asupra faptului ca echipa Lituaniei nu trebuie subestimata si a cerut rabdare pentru consolidarea cuplului pe care il formeaza cu Sapunaru pe partea dreapta. "In ziua de azi nu mai exista echipe mici, nu trebuie sa ii consideram out-sideri pe lituanieni. Va asigur ca ne vom misca bine in teren. Nu trebuie sa asteptati de la cuplul Sapunaru-Contra sa joace la fel de bine cum o facea cuplul Contra-Florentin Petre, care era mai omogen. Eu nu am mai jucat mijlocas dreapta de mult timp", a declarat Contra, care a adaugat ca Adrian Mutu, indisponibil pentru acest joc din cauza unei accidentari, le-a transmis "bafta".

Partida Romania-Lituania, prima din preliminariile CM 2010, se va disputa sambata, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj.