"Motivul principal pentru care am recurs la acesta decizie este exprimarea echipei in jocul cu Drobeta Turnu Severin. S-au analizat anumite aspecte si Consiliul de Administratie a decis ca este mai bine sa ne despartim de Meszaros. Marius Popescu va asigura interimatul, sa speram ca pentru o perioada scurta. Jucatorii trebuie sa-si faca datoria, nu asa cum si-au facut-o pana acum. Daca lucrurile merg bine, doar ei au de castigat", a declarat Remus Campeanu, citat de NewsIn.

Alpar Meszaros s-a declarat dezamagit de modalitatea in care a aflat ca a fost demis si a fost de parere ca in spatele inlaturarii sale de pe banca tehnica a echipei se afla Adrian Alexandrescu, fostul director executiv al clubului: "Din pacate ei nu au avut curajul sa ma sune sa ma anunte. Am citit stirea pe un site. Prevad un viitor sumbru Universitatii Cluj. Asta-i tot ce pot sa spun. Am fost lucrat de Alexandrescu, fostul director executiv. Voi merge la Comisie, la Bucuresti, pentru a-mi recupera banii dupa ultimele cinci luni de contract".

Inainte de a prelua pe "U" Cluj, Alpar Meszaros a pregatit IS Campia Turzii, formatie de la care a fost demis la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut, dupa ce echipa a acumulat doar 12 puncte dupa disputarea a 12 partide. Meszaros a mai antrenat si in Liga a III-a din Germania, formatia FC Gelnhausen. De altfel, el a obtinut licenta de antrenor chiar in Germania, dupa ce a urmat cursurile Scolii de antrenori din Hamburg si le-a continuat la Koln. Tehnicianul a fost si jucator la Universitatea Cluj.