"Consider ca am facut cea mai buna alegere, deoarece portughezii sunt muncitori si luptatori, iar englezii (n.r. englezul Bernard McNally este secundul lui Alvaro Magalhaes) cu experienta si tactica, seriosi si calculati. Este combinatia ideala pentru ceea ce vrem sa obtinem noi. Am incredere ca se va face treaba buna si vom termina in primele zece", a spus Costel Bucur, care a apreciat ca echipa sa va lua cel putin un punct din partida contra lui Dinamo, programata duminica, de la ora 20:30.

Alvaro Magalhaes va fi prezentat in cadrul unei conferinte de presa programata luni seara si va semna un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe inca doua sezoane. Tehnicianul portughez va incasa aproximativ 250.000 de euro pe sezon, suma in care sunt incluse si primele de joc. Magalhaes va sta pe banca echipei din Crang la meciul de duminica, cu Dinamo, dar in calitate de director tehnic. Aceasta stare de lucruri va dura pana cand va fi clarificata situatia lui Stefan Stoica. Portughezul Alvaro Magalhaes il va avea ca secund pe englezul Bernard McNally, iar la echipa vor mai sosi un preparator fizic portughez si un altul englez.

Alvaro Magalhaes a adunat in cariera sa de fotbalist 20 de selectii la echipa nationala si a jucat la EURO 1984 si in finala CM 1986. Lusitanul si-a incheiat cariera de fotbalist in 1993 la Leixoes, Portugalia. Timp de noua sezoane, Magalhaes a evoluat la Benfica Lisabona pentru care, in cele 176 de partide disputate, a marcat sase goluri. Alvaro Magalhaes si-a inceput cariera de antrenor in 1994, la Laurosa, insa dupa mai multi ani a revenit la marea sa dragoste, Benfica Lisabona, acolo unde, intre 2004/2005 a fost secundul lui Giovanni Trapattoni. Ultima data, Alvaro Magalhaes a pregatit echipa portugheza de liga secunda, Feirense. Tehnicianul lusitan este poreclit "sase degete", deoarece s-a nascut cu polydactylism.

Stefan Stoica a pregatit echipa Gloria Buzau 34 de etape, dupa ce a preluat conducerea bancii tehnice in etapa a 3-a a sezonului trecut, iar pana in prezent palamaresul sau la gruparea din Crang numara 9 victorii, 7 egaluri si 18 infrangeri.

Gloria Buzau ocupa locul 16 dupa trei etape, fara niciun punct, fiind singura echipa din Liga I fara gol marcat in actualul sezon.