Aceleasi surse ne-au dezvaluit ca Dan Ana pierduse multi bani la jocurile de noroc, astfel ca au apelat la aceasta solutie, de a filma si posta imaginile pe internet pentru a recupera sumele pierdute. O alta versiune a povestii este ca sotii Ana au oferit drept garantie camera de luat vederi si materialele video, iar cel care le-a luat le-a postat intentionat pe site-uri pentru adulti. Cert este ca, de aproape doi ani, nici unul nu a reclamat autoritatilor nimic.

Incepand de joi, profesoara de franceza se afla in concediu de odihna timp de o luna, dupa ce inspectorul-sef al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Ioan Abrudan, a suspendat-o din Comisia de Bacala
ureat de la Grupul Scolar „Voievod Gelu” din Zalau, pana la finalizarea unei anchete care va incepe luni. Daca se va constata ca aparitia imaginilor s-a facut cu acordul ei, profesoara va fi sanctionata”, ne-a declarat inspectorul-sef Ioan Abrudan.

Dupa tevatura iscata in micuta urbe de sub Meses, Zalau, legata de scandalul pornografic in care este implicata o familie de tineri, directorul Scolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” a cerut concediu de odihna si a disparut de la domiciliu, fara sa incerce sa se disculpe in nici un fel sau sa faca o declaratie publica. Intre timp, pe site-ul ziarului „Gardianul”, www.gardianul.ro, spiritele s-au incins, cititorii nostri exprimandu-si pro sau contra opinia fata de aceasta poveste.

Pana ieri, Ana Daciana Florentina nu a facut nici o declaratie, in mod public, dar nici nu a depus la politie sau la parchet vreo plangere cum ca intr-adevar cineva ar fi furat filmele si pozele de pe laptop, asa cum am precizat in numarul de ieri. Ioan Abrudan, inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, a afirmat ca a anuntat Ministerul Educatiei si, pana la lamurirea cazului, directoarea a fost suspendata din Comisia de Bacalaureat de la Grupul Scolar „Voievod Gelu” din Zalau, unde era membra. Abrudan a mai afirmat ca „daca ea, cu buna-stiinta, le-a pus acolo, este deja altceva. Voi cere organelor abilitate sa se implice si sa ne ajute sa rezolvam aceasta penibila situatie”.

Daciana este mama unei fetite de 6 ani
Ana Florentina Daciana, in varsta de 34 de ani, din Zalau, casatorita cu Ana Dan, in varsta de 37 de ani si mama unei fetite de 6 ani, Francesca, este directoare de circa un an si cadru didactic titular de Limba franceza la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalau. Imediat dupa aparitia filmelor ea a cerut o audienta la inspectorul general, Ioan Abrudan, caruia i-a povestit cele intamplate si a depus o cerere de concediu pentru o luna de zile, in perioada 26 iunie - 25 iulie 2008, cerere care de altfel a si fost aprobata, iar cadrul didactic a parasit de urgenta localitatea, nefiind de gasit, iar telefonul mobil este inchis.