Social 7 Iunie 2008 10:57
Greu de spus ce s-a intamplat! Totul pare desprins dintr-un scenariu SF peste care Dumnezeu si-a asezat o clipa mana. Un avion MIG-21 Lancer a fost lovit de patru obiecte zburatoare neidentificate. Obiecte care apar inregistrate pe camera de pe bordul avionului, au o viteza atat de mare, incat au fost detectate doar 67 de milisecunde.

30 octombrie 2007. Gherla. Marin Mitrica efectua un zbor de verificare cu un MIG-21 Lancer. O zi ca oricare alta. La turnul de control se afla, absolut intamplator sotia lui Mitrica, care-i coordona si aproba manevrele. Mitrica ajunge la 6.500 de metri, dar ceva nu era in regula.

"Mi-a disparut cupola, in maniera cea mai proprie a cuvantului, a expresiei" a precizat Marin Mitrica, locotonetul comandor.

Sticla din cabina pilotului a fost sparta de unul din cele patru obiecte ciudate. Pilotul a fost ranit, iar resturile de geam i-au ricosat in masca de oxigen, foarte aproape de ochi. Specialistii au exclus rand pe rand toate ipotezele.

"Am analizat posibilitatea lansarii de rachete, de trageri cu tunuri ale artileriei terestre, dar aseamenea activitati nu au fost desfasurate in timpul zborului. Pasari nu puteau fi, pentru ca in Europa nu exista pasari care sa zboare la aceasta inaltime", a mai adaugat Nicolae Grigorie, locotonent-colonel.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.