Concluzia rezulta dintr-un sondaj national realizat in luna noiembrie de Gallup Organization Romania pentru Agentia de Strategii Guvernamentale, pe un esantion de 1153 persoane de peste 17 ani, considerat reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei, cu o eroare de +/-2,9% la un nivel de incredere de 95%. Raspunsurile primite indica faptul ca majoritatea populatiei, reprezentand 66% dintre persoanele intervievate, este preocupata de calitatea alimentelor vandute in tara, in timp ce o treime dintre acestea nu sunt foarte preocupate de nivelul calitativ al produselor comercializate. Aproape toti consumatorii au auzit ca exista alimente care includ substante numite generic E-uri - aditivi alimentari - sau ca sunt comercializate produse modificate genetic, iar 86-88% au o parere destul de proasta sau foarte proasta despre aceste alimente
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Romanii nu inghit E-urile.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Romanii nu inghit E-urile.