Potrivit studiului - realizat de cercetatori germani de la Universitatea din Jena si Institutul de Nutritie - restrictionarea glucozei (substanta zaharoasa simpla care se gaseste in special in dulciuri) a declansat un proces care a extins cu 25% durata de viata a viermilor testati in laborator. Cheia o reprezinta ridicarea nivelului radicalilor liberi - molecule instabile care pot produce efecte negative in organism si impotriva carora specialistii recomanda consumarea unor alimente sau bauturi bogate in antioxidanti, precum vitamina E.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fara dulciuri poti avea viata mai dulce.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fara dulciuri poti avea viata mai dulce.