Preturile difera in functie de dotari si de amplasare. Litoralul este plin de terenuri de tenis, ceea ce inseamna ca acest sport este cel mai popular printre turisti. Nu este nevoie sa carati echipamentul dupa dumneavoastra, pentru ca bazele sportive ofera tot ceea ce este nevoie pentru a fi gata sa intrati pe teren.

Mai mult, daca nu aveti un partener de joc, in unele locuri puteti chiar sa-l inchiriati cu ora. Preturile nu sunt la fel peste tot. In Mamaia, cei care tin foarte mult la detalii, dar vor si sa atraga atentia asupra lor trebuie sa scoata din buzunar de aproape trei ori mai mult decat, spre exemplu, in Mangalia. Ora de tenis la Hotel Iaki costa 50 de lei ziua, dar cei care vor sa joace in nocturna, pe racoare, trebuie sa plateasca 120 de lei. Ceva mai ieftin, tot in Mamaia, este la Tenis Club Sen, unde o ora de joc costa 30 de lei ziua si 40 de lei noaptea.

Preturile incep sa scada treptat, pe masura ce ne deplasam catre sudul litoralului. La Neptun, ora de tenis costa 20 de lei. Cei care nu stiu sa joace tenis pot sa ia lectii pentru inca 20 de lei. Partenerul de joc va costa inca 20 de lei. In Mangalia, unde sunt doar doua terenuri de tenis, pretul este la fel ca in Neptun. In Mamaia este ceva mai greu sa gasiti un teren liber, pentru ca sunt cereri foarte multe si este nevoie de rezervare, iar in unele locuri trebuie sa achitati si un avans. Disponibilitatea terenurilor nu este insa o problema in celelalte statiuni. Cel mai liber este dupa-amiaza.