Merele si sucul de mere previn distrugerea unor celule din creier, care ar putea avea legatura cu aparitia maladiei Alzheimer la batrani, arata un studiu american publicat in "Journal of Alzheimer’s Disease".
Antioxidantii din mere impiedica distrugerea celulelor afectate de radicalii liberi, reactiveaza moleculele de oxigen care protejeaza invelisul celular si ADN-ul, sustin specialistii de la Universitatea din Massachusetts.
Antioxidantii din mere impiedica distrugerea celulelor afectate de radicalii liberi, reactiveaza moleculele de oxigen care protejeaza invelisul celular si ADN-ul, sustin specialistii de la Universitatea din Massachusetts.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Merele hranesc creierul.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Merele hranesc creierul.