In ultimele zile, vremea s-a incalzit, natura renaste si pentru ca tenul dv. sa arate proaspat si intinerit are nevoie de un tratament eficient.

Pentru persoanele care se tem de batranete si vor sa intarzie acest proces exista Borojo nutriward. Acesta ajuta la regenerarea pielii in special, dar si a parului, poate fi folosit la reglarea nivelului glicemiei, fiind un adjuvant chiar in Alzheimer. Prezentare: flacon cu 90 capsule. Administrare: 1-3 capsule/zi, dar numai pana in ora 16.00. Pret: 170 lei noi.

Gelul de aloe vera Remedia cu ajutorul caruia veti putea scapa de toxine, lucru care se va vedea imediat pe fata dv., Prezentare: flacon cu 1000 ml. Administrare: 30 ml de 2 ori/zi. Pret: 60 lei.

Macerat glicerinic de coacaz negru. Este cunoscut drept un elixir de viata lunga ce face ca persoanele mai in varsta sa para mai tinere decat sunt in realitate. Ajuta pielea in general si fiind un protector al mucoaselor, ajuta in cazul sindromului inflamator local si general, in special la nivelul mucoaselor. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 50 picaturi de 2 ori/zi. Pret: 9 lei noi.

Macerat glicerinic de cedru. Este un ajutor de invidiat pentru o piele foarte ridata si deshidratata, util in cazul dermatozelor, eczemelor pruriginoase cu piele uscata. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 30-50 picaturi de 3 ori/zi. Pret: 9 lei noi. Se intampla adeseori ca multe persoane, mai ales cele trecute de 40 de ani, sa se trezeasca cu diverse pete pe piele. Aceste pete pot sa apara in situatia cand sunt probleme cu ficatul si in acest caz este bine sa consumati ceaiul Hepatocol Fares, pentru ficat. Este deosebit de util in dischinezie biliara si colecistita. Prezentare: cutie cu 50 grame. Mod de folosire: 2-3 cani/zi. Pret: 2,5 lei noi.

Produsele prezentate le puteti gasi in magazinele naturiste din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu Sos. M. Bravu, din str. Traian nr. 85 si din str. Lipscani nr. 104.