Potrivit MEDIAFAX, accidentul s-a produs in intersectia strazilor Stirbei Voda - Luterana, in jurul orei 15.50. In urma accidentului, taxiul s-a rasturnat, iar Andronescu a fost ranita la o mana. Ambele masini implicate sunt marca Logan.

La fata locului s-au deplasat echipaje medicale, care au acordat primele ingrijiri atat ministrului, cat si taximetristului.

Surse din Politie au precizat ca Andronescu a refuzat ulterior sa fie transportata la spital, pentru a fi internata.

Politistii de la Rutiera s-au aflat la fata locului pentru a investiga accidentul. In zona a venit si o masina de pompieri, care sa intervina in eventualitatea unei explozii la taxiul rasturnat.

Unii martori le-au spus politistilor ca accidentul s-a produs dupa ce taxiul a patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/cefc7e5ac474045b0cd762d3239b92f0/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));