[UPDATE] Sorin Blejnar are interdictie de a parasi tara

Procurorii DNA au emis, marti, o ordonanta pe numele fostului sef al ANAF Sorin Blejnar prin care au stabilit ca acesta sa nu parareasca tara pe o perioada de 30 de zile, in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la evaziune fiscala si sprijinire a unui grup infractional organizat.

Decizia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) poate fi contestata de Sorin Blejnar la Curtea de Apel Bucuresti.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a declarat, marti, la iesirea de la DNA, ca a dat o declaratie in care a prezentat tot ce cunostea despre situatia in cauza, adica nimic.

"Am dat o declaratie in care am prezentat tot ceea ce cunosteam despre situatia in cauza, adica nimic", a spus Sorin Blejnar, la plecarea de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA)/.

Blejnar este citat pentru a fi audiat in dosarul in care sunt cercetati fostul sau sef de cabinet Codrut Marta si fostul sef al Vamilor Viorel Comanita, pentru o evaziune fiscala de peste 15 milioane de euro, realetaza MEDIAFAX.

Sorin Blejnar a ajuns la sediul DNA in jurul orei 9.45, fiind insotit de avocatul sau. Fostul sef al ANAF nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA.

Blejnar declara, in 11 iulie, ca a primit din partea Directiei Nationale Anticoruptie o citatie si ca se va prezenta la sediul DNA la data si ora care i-au fost transmise.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/a53bed933677daca20fe95121241297d/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));