Prezent, luni, la Breaza, in judetul Prahova, unde a participat la aniversarea a o suta de ani de la infiintarea Colegiului Militar "Dimitrie Cantemir", ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a vorbit despre starea actuala a Armatei.

"Armata nu este suficient de atractiva pe piata fortei de munca. Acum depinde si de optiunile fiecarui tanar sau de orientarile familiei. Daca familia doreste sa-si trimita copiii aici (la Liceul militar, pe care ministrul l-a absovit - n.r.) in asa fel incat sa aiba certitudinea ca vor fi formati ca tineri integri si stabili pe parcursul vietii si orientati catre valori, atunci ar fi bine sa o faca. Asta nu inseamna ca, odata absolvind liceul militar, destinul lor se leaga absolut de armata. Au posibilitatea sa opteze si pentru altceva", a spus Dobritoiu.

Ministrul Apararii Nationale a apreciat ca dotarile de care dispune Armata romana sunt "in mod cert, imbatranite" si ca ministerul are in vedere "imbunatatirea dotarilor", relateaza mediafax.ro.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/138e419dab11ac5f96ca9349a965ce16/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));