[UPDATE 4] Cel care a tras cu arma in coaforul din zona complexului Perla a fost prins in cladirea Transelectrica, unde un martor l-a vazut refugiindu-se, scrie mediafax.ro.

[UPDATE 3] Persoanele decedate erau femei

Persoanele care au decedat sunt femei cu varste aproximative de 20 si 30 de ani, una dintre ele ar fi chiar tinta atacatorului.

[UPDATE 2] Politistul a trecut fara probleme ultima testare psihologica

Politistul ucigas se numeste Gheorghe Vladan si are 51 de ani. Ultima testare psihologica a avut-o in urma cu trei saptamani si a trecut-o fara probleme. Colegii il descriu ca pe un om linistit, profesionist, scrie jurnalul.ro.

[UPDATE 1]: Atacatorul Gheorghe Vladan este angajat al Administratie si Internelor si sofer pe Ambulanta, conform Realitatea TV.

In jurul orei 18, o a doua persoana a decedat.

Potrivit primelor informatii, sotul unei coafeze ar fi cel care a deschis focul asupra angajatelor si clientilor aflati in unitate, scrie MEDIAFAX.

Directorul Serviciului de Urgenta din Bucuresti, Alice Grasu, a declarat ca 8 persoane au fost ranite in urma impuscaturilor, una dintre acestea fiind decedata, iar o alta se afla in stop cardio-respirator, fiind supusa unor manevre de resuscitare.

Dupa primele informatii anuntate, atacatorul ar fi fost politist, sotul uneia dintre coafeze, persoana decedata.

Atacatorul se afla in acest moment in custodia politiei.