Piesa "Dorinta mea", pe versurile lui Dan Teodorescu, a fost inregistrata in trei zile, in studio, si in alte cateva zile a fost filmat si videoclipul. Povestea videoclipului a inceput acum o luna, cand Teo era inca la Viena si inca nu stia daca va ajunge la Bucuresti la timp pentru 9 mai, ziua Maiei, scrie MEDIAFAX.

Sambata, cand Maia si-a aniversat ziua de nastere, a fost prezentat si noul videoclip in prezenta tuturor invitatilor. A fost o surpriza de proportii, care a avut un efect pe masura. Piesa Maiei si a trupei Taxi a ajuns si pe internet, unde vizitatorii au primit-o cu bratele deschise si i-au acordat toata aprecierea.

Cu siguranta ca Teo s-a emotionat teribil la vederea acestui videoclip, insa nu a dorit sa comenteze, inca, pe aceasta tema, potrivit Apropo.ro.

Teo Trandafir se afla inca in perioada de recuperare dupa operatiile suferite in Austria, la Spitalul AKH, din pricina pancreatitei. Fosta prezentatoare de televiziune a revenit in Romania in luna aprilie, dupa ce si-a petrecut primele luni ale anului in spitalul din strainatate.