UPDATE:

Doua dintre persoanele ranite in urma accidentului sunt in stare grava, fiind supuse unor interventii chirurgicale la Spitalul Judetean Constanta, unde au ajuns zece raniti, scrie MEDIAFAX

In urma accidentului, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta au ajuns in total zece persoane.

Potrivit reprezentantilor Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, doi dintre pacienti, o femeie si un barbat, au suferit politraumatisme si au fost supusi unor interventii chirurgicale, ambii avand pneumotorax, iar unul dintre ei avand si ruptura de splina.

Conform surselor citate, ceilalti opt raniti au suferit diferite traumatisme si contuzii, medicii apreciind ca viata lor nu este pusa in pericol.

Un accident rutier s-a produs, joi dimineata, pe DN 38, in localitatea constanteana Topraisar, dupa ce soferul ucrainean al unui autotren a adormit la volan, camionul a intrat pe contrasens si a lovit, pe rand, un autobuz si un microbuz pline cu navetisti care se intreptau, unul dupa celalalt, spre Constanta. In autobuz se aflau 30 de pasageri, iar in microbuz erau 13 persoane. In cele din urma, autotrenul s-a oprit in zidul unui imobil de pe marginea drumului.

In urma impactului zece persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta cu cinci autospeciale ale Serviciului Judetean de Ambulanta si trei echipaje SMURD ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta.

Din cauza accidentului, petrecut in jurul orei 05.50, traficul pe DN 38 s-a desfasurat ingreunat in zona localitatii Topraisar, pe un sigur fir, timp de aproape o ora.

Politistii de la Circulatie asteapta si sosirea unui interpret pentru a-l audia pe soferul ucrainean.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/8fbfbafc1ea3b6cebf0ede10dc20364f/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));