Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, in 16 ianuarie politistii au fost anuntati ca dintr-o locuinta din municipiul Ploiesti a fost furata o suma mare de bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Se pare ca este vorba despre suma de un milion de euro", a declarat, vineri, Raluca Brezeanu.

Aceasta a spus ca politistii fac cercetari pentru a stabili daca aceasta suma de bani a existat sau nu si pentru a stabili valoarea sumei de bani furate, in cazul in care acest furt s-a produs.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Prahova a mai spus ca reclamantul le-a declarat politistilor ca suma de bani furata provenea dintr-o tranzactie imobiliara incheiata in urma cu trei - patru ani.

Brezeanu a precizat ca in echipa de cercetare au fost angrenati specialisti din cadrul formatiunilor de investigatii criminale, investigarea fraudelor, ordine publica, apelandu-se si la structurile informative din zona si ca politistii au intocmit "un cerc larg de suspecti" in acest caz.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Prahova a mai spus ca persoana care a reclamat furtul a sustinut ca banii erau depozitati intr-o cladire nelocuita, situata intr-un cartier de la marginea Ploiestiului.

Surse din cadrul anchetei au declarat ca persoana care a depus la Politie reclamatia privind furtul este o femeie si ca parintii acesteia locuiesc intr-un alt corp de cladire, foarte aproape de imobilul nelocuit din care femeia sustine ca au fost furati banii.