Cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.

Harta deseurilor mai are o luna pana cand trebuie sa fie finalizata, asa ca biciclistii s-au pus serios pe pedalat. Rezultatul: Brasovul s-a alaturat initiativei Let's Bike It si exista confirmari si din partea altor judete din Romania.

Pana atunci, in Bucuresti, Let's Bike It a ajuns la editia cu numarul 4. Duminica 11 iulie, la ora 9:00 a.m., organizatorii va dau intalnire in Parcul Bazilescu, in Bucurestii Noi si va invita sa pedalati inspre nord, spre Ghimpati. [Click aici pentru galeria foto Let's bike it 1]

Initiatorii Let's Bike It, Vlad Dulea (pebiciclete.ro) si Geo Atreides, vor carta intr-un mod eco-prietenos alaturi de voluntarii care si-au confirmat participarea la aceasta actiune si vor petrece cateva ore la vanatoare de gunoaie... pe doua roti!

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar cu foarte putin: o singura zi, pentru o Romanie curata.

Citeste si: [Premiera: Romania va avea o harta a gunoaielor]

[Romania face curatenie nationala pe 25 septembrie]