Accidentul s-a petrecut in Constanta, in cursul noptii de luni spre marti. Potrivit primelor cercetari, politistul a accidentat pietonul care se angajase intr-o traversare neregulamentara. "Am identificat conducatorul auto. L-am gasit la domiciliu. A recunoscut ca a fost implicat in accidentul rutier si ne-a condus la locul unde a parcat autoturismul", a declarat Ciprian Sobaru, unul dintre politistii care se ocupa de acest caz. Acesta a adaugat ca masina purta urme clare ale accidentului, avand capota avariata.

Politistul care a produs accidentul a spus ca a plecat deoarece i-a fost frica de reactia oamenilor care incepusera sa se stranga. "Singura mea vina e ca am plecat de acolo. M -am speriat de oameni, se stransesera deja. Am oprit o suta de metri mai incolo, pe dreapta, am vazut ce s-a intamplat si cam atat", a declarat Florinel Faraon, politist la Politia de Frontiera Constanta, citat de NewsIn.

Victima accidentului este in coma, iar medicii sunt rezervati in privinta pronosticului. Este al doilea accident in care este implicat un politist din Constanta in ultimele zile. Sambata, un politist care bause inainte sa urce la volan a intrat in masina condusa de Bodo, fostul ginere al presedintelui.