Luni, 5 octombrie, de la ora 14:00, la Cinema Union, va avea loc un masterclass exclusiv adresat tuturor studentilor la facultatile de film, dar si iubitorilor de cinema din Bucuresti, carora Reiss le va impartasi amanunte putin cunoscute din productia americana de film de animatie.

In ultimii 15 ani, Reiss a sustinut cateva zeci de conferinte si masterclass-uri despre comedie, televiziune, scenaristica sau culisele Simpson la diferite universitati americane si europene.

Programul lui Mike Reiss la Anim'est include si intalniri cu publicul: la Cinema Patria la proiectiile-eveniment "Simpsons: Filmul", "The Simpsons Backstage Tour" – o prezentare savuroasa a culiselor celebrului serial si "Queer Duck: Filmul," care sunt programate duminica, 4 octombrie, de la 18:30, 20:30, respectiv 22:30.


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mike Reiss, producatorul "Simpsons: Filmul" si "Epoca de gheata 3", invitat la Bucuresti.