Producatorii din judetele Buzau, Brasov, Harghita, Bacau si Maramures s-au instalat, inca de la ora 12.00, in casutele din lemn amenajate de edili si au imbiat vizitatorii cu delicatese "bio" de toate feluri, la preturi de 30 de lei pe kilogram, in medie.

Astfel, branza de burduf in coaja de brad costa 35 de lei, cascavalul afumat, 25 de lei, pastrama de oaie, 30 de lei, iar babicul de Plescoi, celebrul carnat condimentat si uscat, 50 de lei kilogramul. Mierea de albine se vinde la preturi intre 18 si 25 de lei kilogramul, in timp ce pastura, un produs apicol destinat mai multor afectiuni, printre care si cele hepatice, costa nu mai putin de 500 de lei.

Targul va fi deschis, sambata, pana la ora 21.00, iar saptamana viitoare, de luni pana joi, vor fi scoase la vanzare produse specifice sarbatorii Pastelui.