Pentru prepararea bulzului vor fi folosite 250 kg de branza, 450 kg de malai, 14 kg de sare si peste 30 l de ulei. La prepararea lui vor lua parte o suta de bucatari, iar bulzul va fi intins pe 100 de mese.
"Vrem ca bulzul sa aiba 200 m, pentru a bate vechiul record de 150 m, care a fost stabilit anul trecut, tot la noi in tara. Noi vom trimite toate inregistrarile la Cartea Recordurilor si speram ca recordul nostru sa fie omologat”, a declarat, pentru NewsIn, Mihai Zugravu, directorul de marketing al festivalului.
Prepararea bulzului va incepe sambata dimineata, la ora 10.00, informeaza NewsIn.
Tot in cadrul festivalului a avut loc, joi seara, un concurs se mancat sarmale. Castigator a fost desemnat Ion Pavel Ruhat (25 ani), din Cisnadie, care a mancat 19 sarmale in 180 de secunde.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Peste o suta de bucatari sibieni vor sa intre in Cartea Recordurilor cu un bulz de 200 m.