In primul rand, sondajul a relevat ca 52,40% dintre romani vor petrece Craciunul acasa, 38,95%, alaturi de rude si parinti, 5,01% in compania prietenilor, 0,64% in oras in mod organizat (restaurant, bar), 0,21% in oras in mod neorganizat spontan (in piete), 1,06%, in sejururi in tara si 0,74% in sejururi in strainatate.
In ceea ce priveste Anul Nou, 33,93% dintre romani il vor petrece acasa, 30,41% in compania prietenilor, 14,72% alaturi de rude si parinti, 7,89% la restaurante si baruri in oras, 3,30% in oras, in piete, 4,37% in sejururi in tara si 2,24% in sejururi in strainatate.
Conform rezultatele sondajului, pentru 52,72% dintre participanti alimentatia pentru Craciun este un aspect important al Craciunului. 20,49% dintre respondenti considera alimentatia cel mai important aspect al Sarbatorii, 23,79% ii acorda o importanta medie, iar 2,88% considera acest aspect ca fiind total neimportant.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Obiceiurile de alimentatie ale romanilor de Sarbatori.