Workshop-ul Gustul Italiei
Workshop-ul se numeste "Gustul Italiei "si este cel mai important eveniment de aceasta natura organizat pana acum de ICE in Romania. La discutii vor participa 44 de companii italiene, dintre care 28 producatori de vin.
Celelalte companii reprezinta o gama larga de produse din sectorul alimentar: paste, orez, ulei extravirgin de masline, sosuri pentru paste, branzeturi, prosciutto, conserve de peste, otet balsamic sau faina.
Scopul evenimentului
Prin organizarea acestui eveniment, ICE isi propune sa creasca gradul de cunoastere al produselor agro-alimentare italiene pentru operatorii locali din acest sector de business, anume: importatori si distribuitori, reprezentati ai marilor retele de distributie si HORECA
Degustare profesionala de vin cu Alessandro Mugnaioli
Evenimentul "Gustul Italiei" va include o sesiune de degustare profesionala de vinuri sustinuta de unul din cei mai apreciati sommelieri italieni, Alessandro Mugnaioli, reprezentantul Enoteca Italiana di Siena, institutie publica care are drept scop promovarea vinului Italian.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 44 de companii din domeniul Food & Beveregeas vin in Romania .