Primul sofer conducea un Chevrolet si a cazut cu rotile in primul canal, dupa ce capacul acestuia s-a dislocat. A urmat un alt doilea sofer, care circula cu un autoturism Skoda si care a fost implicat intr-un incident similar. Autoturismele au radiatoarele si baile de ulei sparte, iar pneurile sunt avariate.

Pasajul de la Bascov a costat aproximativ 14 milioane de euro si este un nod de legatura intre Pitesti, Ramnicu Vilcea si prelungirea Autostrazii Bucuresti-Pitesti.

Unul dintre conducatorii auto a criticat lucrarea de mantuiala si a povestit ca munceste de ani buni in Spania si ca s-a saturat sa aiba probleme de cate ori se intoarce in Romania. Soferul si-a fotografiat masina avariata si a amenintat ca va da in judecata firma constructoare.

Un reprezentant de la Firma Astaldi a fost prezent in zona si a discutat cu agentii de circulatie, care au semnalizat canalele fara capace cu cateva indicatoare rutiere.

Pasajul subteran de la Bascov a fost inaugurat ieri in prezenta ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, care s-a declarat incantat de lucrare. "Sunt multumit la prima vedere. Va urma receptia finala, dar nu am emotii, pentru ca firma Astaldi face treaba buna" declara, la inaugurare, ministrul Ludovic Orban.