Cea mai mare salata de icre, borsul lipovenesc sau pastravul gatit cu sos a la grec au fost cateva din bunatatile dupa care toata lumea s-a dat in vant.
Bucatarii au demonstrat ca pestele poate fi pregatit in nenumarate feluri. De la Festivalul Pestelui nu au lipsit borsul lipovenesc, pastravul gatit cu sos a la grec, rulourile cu peste sau salata de icre.
Bucatarii au demonstrat ca pestele poate fi pregatit in nenumarate feluri. De la Festivalul Pestelui nu au lipsit borsul lipovenesc, pastravul gatit cu sos a la grec, rulourile cu peste sau salata de icre.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului La Braila s-a desfasurat in acest weekend Festivalul Pestelui.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului La Braila s-a desfasurat in acest weekend Festivalul Pestelui.