Dupa ce l-a impuscat pe tanar, Nicoara Mihali s-a urcat in autoturism si a accidentat grav o tanara de 18 ani. ,,Nicoara M., 21 de ani, a avut o altercatie cu Marian B., 26 ani, in parcarea din centrul orasului Borsa.

Nicoara a utilizat un pistol cu gaze si bile de cauciuc si a tras asupra lui Marian, ranindu-l. Apoi a urcat la volanul unui autoturism, a trecut cu acesta peste bordura parcarii, a acrosat un autoturism Ford, ce era parcat si, in timpul acestor manevre, a lovit-o pe Ioana S. de 18 ani, provocandu-i vatamari corporale grave. Tanara ranita a fost transferata la Spitalul Judetean, unde a ramas internata, iar Marian B. a primit ingrijiri medicale la spitalul din Borsa”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Maramures, Voichita Zehan.

Nicoara Mihali a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Politistii maramureseni au declarat, miercuri, ca tanarul scandalagiu este acelasi care i-a atacat si ranit pe cei sase politisti de la ordine publica la inceputul lunii august.

De asemenea, Nicoara Mihali a distrus sistemele de siguranta (bariera) de la trecerea la nivel cu calea ferata din Craciunesti in data de 11 august. In cele doua dosare borseanul este cercetat in libertate.