Astfel, ChocoArt, primul atelier de ciocolata s-a deschis in premiera la Constanta, pentru reprezentantii mass-media si invitatii speciali ai Silvian.

„Atelierul de ciocolata este dedicat tuturor. Fiecare dintre noi poate deveni un specialist in ciocolata pentru cateva minute. In Romania a lipsit conceptul „a te juca in ciocolata”. Cred ca este momentul ca oamenii sa vada si sa inteleaga altfel ciocolata. Cred ca din ciocolata putem sa cream momente deosebite pentru toti”, a explicat cu pasiune pentru arta sa, maestrul Silvian Miron, pentru invitatii speciali aflati la deschiderea ChocoArt.

ChocoArt va fi un punct de oprire in itinerariile turistilor de toate varstele, dar acest atelier este dedicat in prim

Si pe adulti ii asteapta insa o sumedenie de surprize. Ei vor fi invatati sa imbine gustul ciocolatei si savoarea vinului, pot admira lucrari inedite, realizate in intregime din ciocolata, iar fetele vor putea sa probeze rochii facute din materialul dulce.

ChocoArt este un proiect unic in Europa de Sud-Est, reprezentand totodata, prima initiativa a unui brand autohton de a introduce in circuitul turistic un astfel de spatiu neconventional, unde toti copiii si adultii care vor sa redevina copii, sunt asteptati din data de 20 august.

Printre realizarile
In acest an, in Februarie, Juriul International “BID” a decis sa-i acorde Trofeul de Aur “Arch oF Europe” lui Silvian Miron, pentru determinarea in sustinerea calitatii in domeniu, avand la baza palmaresul sau (10 medalii de aur argint si bronz obtinute in ultimii sase ani la festivalurile si olimpiadele intentionale de cofetarie) dar si pentru spiritul antrepenorial novator.

Gasiti ChocoArt la adresa Bld.I.G. Duca, nr. 73, din Constanta, zona Casa de Cultura sau online pe siteurile: www.silvian.ro, www.chocoart.ro.