“Cat timp s-a ocupat de minister, domnul Adomnitei a bulversat intregul sistem national de Educatie, la fel cum a bulversat stelutele de pe steagul Uniunii Europene. Acum, domnia-sa considera pesemne ca, beneficiind de un Plan National pentru Educatie, elaborat de altii, ministerul se poate conduce si cu . Astfel, probabil ca dimineata domnul ministru isi va bea cafeaua la Bucuresti, iar seara va lipi afise electorale pe stalpii Iasiului”, se arata in comunicat.

Presedintele OT PD-L cere ministrului Educatiei sa plece definitiv “in recreatie”, prezentandu-si demisia la Cancelaria primului ministru pentru a putea evita “sa mai fie intrebat public ce citeste pe drumul de la Bucuresti la Iasi, daca a numarat intre timp stelutele de pe steagul UE, cu ce benzina se deplaseaza si cine i-o plateste, cine ii plateste internetul ca sa comunice pe messenger cu secretarii de stat si alte asemenea chestiuni indiscrete”.

“Singurul regret pe care il incercam este acela ca domnul ministru, prin atitudinea pe care o adopta, aduce prejudicii intregii generatii de tineri oameni politici. Niciunul dintre proiectele sale nu a fost dus pana la capat, ci doar compromis”, se mai arata in comunicatul citat.