Cine este cel mai iubit, cel mai bun cantaret sau un artist in ale dansului de societate a fost intrebarea cheie la Martisorul PSD organizat vineri seara, la Palatul Parlamentului.

Geoana si Nastase si-au amanat sosirea la "Martisor", cu mai bine de o ora. Timp in care femeile pesediste si-au etalat garderobele, coafurile si farmecele. Dintr-o data s-a produs panica. In stil de campioni, au intrat in arena, avand pe fundal melodia trupei Queen "We are the champions", Adriaaan Nastase si Miiircea Geoana. Putina lume s-a mai gandit din acel moment ca petrecerea a fost dedicata femeilor. Ele au devenit un actor secundar, intr-o piesa in care rolul central urma sa fie disputat de presedintele partidului si presedintele Consiliului National.

Pentru a castiga simpatia celor prezenti, rivalii din PSD au apelat la toate strategiile cunoscute pentru a impresiona. Adrian Nastase a castigat prima runda, deoarece a venit la petrecere insotit de sotia sa, Dana. Presedintele social-democrat a spus in schimb ca "a primit dispensa de la nevasta in seara asta pentru a petrece".

Au aparut dintr-o data buchete de frezii, pentru a fi impartite amazoanelor. Mircea Geoana a atacat pe flancul stang, unde s-a aflat printre altele si Anca Alexandrescu, omul de incredere al lui Adrian Nastase. Proaspat uns la sefia Consiliului National, fostul premier a impartit flori in partea dreapta. Amandoi au trecut testul pupaturilor si al imbratisarilor.