Biroul Permanent al Senatului a aprobat prezenta senatorului Viorel Arion la Maratonul de la Cracovia, din perioada 4 -7 mai 2006. Viorel Arion a fost prezent la intrecerea respectiva si anul trecut, cand a terminat cei 21,97 km ai probei de semimaraton in 2 ore si 15 minute.

Ieri, conducerea Camerei Deputatilor a aprobat participarea unei delegatii formate din sase deputati apartinand PD, UDMR, PSD si independenti, la cea de-a XIII-a editie a Turneului European Interparlamentar de Tenis.

Competitia se va desfasura la Moscova, intre 1 si 4 iunie. Din delegatie vor face parte deputatii Ioan Oltean si Mircea Man (PD), Laszlo Borbely (UDMR), Florea Voinea (PSD), Dumitru Puzdrea (independent) si Corneliu Ciontu (independent), capitan al echipei de tenis a Parlamentului Romaniei. Camera Deputatilor a fost reprezentata, incepand din 1998, la fiecare turneu interparlamentar de tenis. Potrivit deputatului Corneliu Ciontu, in ultimii trei ani, echipa de tenis a Parlamentului a obtinut de doua ori locul 3 si o data locul 4.