Intrebat de jurnalisti daca va lua masuri disciplinare in ceea ce priveste conducerea CNADNR care, potrivit unor informatii, petrecea joi seara la Balea Lac, primul-ministru a raspuns ca este posibil sa ia o astfel de masura, dar mai inainte va verifica.

"Am vorbit cu domnul Pop (directorul general al CNADNR-n.r.) - care nu era la Balea Lac, era la Cluj - l-am chemat in Bucuresti, vreau sa verific ce s-a intamplat cu conducerea CNADNR. Daca intr-adevar se tineau de petreceri, nu de deszapeziri, da, ii dam pe toti afara", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

La intrebarea jurnalistilor daca crede ca CNADNR este veriga slaba, asa cum a afirmat vicepremierul Liviu Dragnea, primul-ministru a spus ca se va putea pronunta doar dupa ce va avea o discutie cu acesta.

Directori din CNADNR au participat joi, la Balea Lac, la o sedinta de "plan operativ" privind bilantul pe anul trecut si proiectul de buget pe 2013, dar discutiile au fost finalizate in cursul serii, astfel incat participantii au plecat din statiune in noaptea de joi spre vineri, potrivit companiei.

"Sedinta a avut loc la ora 14:30, problemele discutate au fost transate pana la finalul zilei, iar in cursul noptii participantii au plecat. Astfel, in jurul orei 02:00, Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi se afla in zona localitatii Bacau, iar in jurul orei 01:30, Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti se afla pe raza administrativa a regionalei", se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Presa a relatat ca sefii CNADNR au petrecut la munte, desi meteorologii anuntasera ca vremea se va inrautati accentuat.

Totodata, vicepremierul Liviu Dragnea a criticat conducerea CNADNR pentru modul in care a prezentat informatiile in Comandamentul de iarna convocat vineri la Guvern, atentionand ca este "veriga slaba" si ca este ultima data cand accepta "aceasta balba nationala".